SERVICII PENTRU

DESIGN INDUSTRIAL ȘI ARHITECTURĂ

Astăzi avem ocazia să explorăm spațiile virtuale de oriunde în lume. Împreună cu creatori de conținut, arhitecți, designeri și ingineri putem transforma planurile 2D ale clădirilor sau spațiilor industriale în medii virtuale 3D.

EIS este o companie creativă și inovatoare, unică în România, care creează experiențe și aplicații imersive prin utilizarea celor mai noi soluții tehnologice. EIS reprezintă intersecția dintre zona de creație imagistică, animație și experiențe personalizate 3D, și o gândire strategică care va ajuta la furnizarea de soluții avantgardiste și experiențe revoluționare cu aplicabilitate în multe industrii, de la producție și asistență medicală până la educație și vânzare cu amănuntul.

 

Realitatea virtuală reprezintă o schimbare majoră în modul în care ne conectăm și comunicăm unii cu alții. Creatorul nostru este un maestru care vă poartă într-o nouă lume, cea virtuală, unde puteți avea parte de experiențe, produse și aplicații uimitoare, astfel încât brandul, produsele, datele sau ideile dumneavoastră să poată fi încărcate și trecute prin diferite căști, simulări, platforme video/sociale online ce vizualizează și personalizează spațiul fizic în lumea virtuală. Fie că este vorba de o redare realistă la 360 de grade a unui film, de către un mediu VR interactiv în timp real, de o "gamificare" la 360 de grade sau de o simulare bazată pe mișcare și imersare completă. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să proiectați și a vă consilia cu privire la cea mai bună modalitate de a crea momente unice, inspirându-se din bogata experiență acumulată în industria jocurilor video, a atracțiilor și a divertismentului pentru a vă cucerii clienții.

Contactează-ne

EDUCAM

IMMERSIVE

STUDIO

SERVICII PENTRU

ÎNTREPRINDERI ȘI

CORPORAȚII

Prin combinația de conținut inovator și tehnologie, suntem capabili să dezvoltăm aplicații și avem experiența necesară pentru a ajuta industriile de producție, auto, financiară și hotelieră.

Ce este 
realitatea virtuală augmentată?

Cine 
suntem 
noi?

  1. en

Mai mult

Mai mult

SERVICII PENTRU

INDUSTRIA DE

DIVERTISMENT

Facem din divertisment o experiență unică pentru utilizatori, depășind limitele prin conținutul creativ și tehnologie.

SERVICII PENTRU

INDUSTRIA

MULTIMEDIA

EIS înțelege cât de importantă este evidențierea mărcii unei companii în multitudinea de alte produse similare existente într-o piață concurențială și dinamică.

Mai mult

Mai mult

SERVICII PENTRU

INDUSTRIA MEDICALĂ

ȘI EDUCAȚIE

EIS poate crea conținut 3D atât pentru prezentări cât și pentru învățare imersivă și accelerată în domeniul sănătății și al educației medicale. 

Mai mult

Servicii EIS

PRIMA PAGINĂ

SERVICII

CONTACT

Copyright © 2022